Румънска кавърма от агнешко месо

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
01/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо567
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едро, запържва се до златисто в маслото, добавя се брашното, доматеното пюре и се пържи още 5 минути.

Добавя се малко топла вода, добавя се нарязаният на ситно лук, солта и нарязаният на ситно чесън и всичко се задушава на бавен огън 45 минути под капак.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар