Печено рибно филе с пиперки

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
225
27
220
22/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо311
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се посолява и се поръсва с лимонов сок. Оставя се да престои 1 час и се изпича в намазана с мазнина тава.

В останалата мазнина се задушават нарязаният лук, чесън, чушки, червеният и черен пипер и накълцаният магданоз.

Залива се с виното, посолява се и се оставя да поври 15 минути.

Изсипва се върху изпечената риба, а отгоре се поръсва с парченца запържена сланина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар