Китайска супа с ечемик

09/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо435
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се нарязва на ситно, а лукът и месото - на кубчета. Заливат се с бульона и 1 литър вода.

Добавят се кипнатият предварително ечемик, джинджифилът и соевият сос.

Когато месото се свари добре, се добавя и нарязаният спанак и солта. Вари се още 3 минути и се сваля от котлона.

Супата се сервира поръсена с нарязан зелен лук.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар