Китайска супа с ечемик

Марина НордМарина НордНовак1219
09/08/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо460
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се нарязва на ситно, а лукът и месото - на кубчета. Заливат се с бульона и 1 литър вода.

Добавят се кипнатият предварително ечемик, джинджифилът и соевият сос.

Когато месото се свари добре, се добавя и нарязаният спанак и солта. Вари се още 3 минути и се сваля от котлона.

Супата се сервира поръсена с нарязан зелен лук.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар