Пюре от чушки и патладжани

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
67
69
11/03/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 221
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява предварително до 200 градуса. В тава се подреждат чушките и патладжаните. Пекат се около 20 мин., като се обръщат често.

След като са се изпекли се оставят да изстинат напълно и се белят. Чесънът се запържва в зехтина в голям тиган около 2-3 мин. Прибавят се чушките и патладжанът. Осолява се и се прибавя оцета.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар