Начин на приготвяне
Изпечете корите, под всяка поръсете пудра захар и покрийте с хартия за печене отдолу и отгоре. Поставя празна тава, не много тежка, върху всяка кора и изпечете за 9 мин. на 180 градуса.
Махнете тавата и печете още 9 мин. на 180 градуса. Оставете да изстинат.
Пригответе крема за вкусния милфьой. Стоплете 1 ч.ч. мляко и добавете портокаловата кора, ванилията и лимон. Разбъркайте да се разтвори захарта. Добавете брашното и разбъркайте.
Оставете крема да изстине и сглобете бутер сладкиша. Редувайте кори, крем, а помежду им - плодчета. Завършете с кора, поръсете с пудра захар и добавете плодове.
Готовият милфьой с крем и плодове поднесете на вашите близки и гости.