Начин на приготвяне
Тестото се подготвя и се оставя в хладилника да се изстудява около 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Приготвя се форма за печене с диаметър 26 см.
Оставя се встрани 1/3 от баклата, като се нарязва, а останалата част се пасира или блендира заедно с Рикотата, сметаната, Пармезана, соса Табаско, солта и пипера до получаването на гъста смес.
Тестото се разточва и се разстила във вече приготвената форма за печене. Цялата повърхност се дупчи с вилица. Разстила се половината от нарязаната бакла, после се слага плънката и се покрива с другата половина от нарязаната бакла.
Прегъват се висящите краища на тестото, а от горе се размазва с четчица яйцето. Пече се около 30-35 мин., докато си промени цвета в златистокафяв.