Агнешко тербелия

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
27/03/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 177
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри парчета и се слага в широка тенджера. Покрива се с нарязания лук, добавя се олиото и се поръсва с червения пипер, джоджена, солта и черния пипер. Залива се с една чаша вода и се разбърква добре.

Задушава се на слаб огън, като се разбърква периодично и ако трябва, се добавя гореща вода. Когато месото е вече готово, се добавят яйцата, разбити в млякото.

Оставя се да се сгъсти сосът за малко и се сваля от котлона. Ястието се поръсва с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар