Пиле Тандури

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
Пиле Тандури
30/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене60 мин.
Общо60 мин.
Порции3
"Ароматно пилешко със смел вкус и незабравим аромат, за което гостите ви дълго ще си спомнят"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на парчета, отстраняват се костите и кожата и се натрива с лимон и сол.

Парчетата се накисват за 12 ч. в марината, приготвена от: лука, чесъна, лютата чушка, черен пипер, ка/undefined нела, карамфил, индийското орехче, джинджифила и кардамона. Всичко това се смесва и смила в миксер след което се прецежда.

Обляно в тази марината и престояло 12 ч. , пилето се запича в предварително затоплена фурна.

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: