Кашкавален пататник

Кашкавален пататник
Снимка: Веселина Константинова
13/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8
"Дори няма да го изчакате да изстине - толкова ще ви се услади този кашкавален пататник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо обелете лука заедно с картофите. Настържете зеленчуците и ги смесете с яйцата.

Прибавете към картофената смес олиото, млякото и сиренето. Може леко да посолите.

Намазнете тава за печене. Вземете три от корите за баница и ги сложете на дъното на съда. Разпределете отгоре плънката и покрийте с останалите кори.

Загрейте фурната и изпечете пататника. Малко преди пълната му готовност го извадете и поръсете с настърган кашкавал.

Кашкаваленият пататник е много вкусен.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: