ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Подлучени свински филенца с винен сос

Подлучени свински филенца с винен сос

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
8052k15k713
Подлучени свински филенца с винен сос
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
10/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
12 мин.
Общо
22 мин.
Порции
2
"Страхотни са така овкусени свинските филенца"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете външната обелка на чесъна и го смачкайте откъм широката част с нож.

Запържете го в широк тиган със зехтин заедно с лютата чушка.

Сложете свинските пържоли и ги запържете за кратко от двете страни.

Сипете виното и го оставете да покъкри няколко минути.

Извадете месото в чиния и редуцирайте леко соса в тигана. Овкусете го със сол.

Залейте свинското с него и го поднесете още на момента.

Подлучените свински филенца с винен сос са много вкусни.

Добър апетит!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: