ezine.bg»Рецепти»Риба»Пълнен Шаран»Пълнен шаран с орехи, лук и доматен сос

Пълнен шаран с орехи, лук и доматен сос

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Новак
1273124k89
Пълнен шаран с орехи, лук и доматен сос
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2ВИДЕО
02/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
65 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете шарана добре и го поръсете със сол и черен пипер.

Задушете нарязаните лук и морков в дълбок тиган заедно с ореховите ядки, черния пипер, нарязания магданоз, виното, стафидите и солта.

Напълнете рибите с тази плънка и ги зашийте.

Сложете останалата смес в тава, сипете няколко лъжици от доматите и 1/2 чаша вода.

Преместете пълнените шарани отгоре и ги печете на умерена температура до готовност.

Пълненият шаран с орехи, лук и доматен сос е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: