Зеленчукова супа с кълнове

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
60
69
12/03/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 042
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените зеленчуци се слагат във вряща вода заедно с джинджифила и нарязания на ситно лук.

След 10 мин. се сипват кълновете, но ако изискват термична обработка (такива като соя, нахут и леща), се добавят в супата накрая. След още 3 мин. се добавя доматеното пюре, размито в малко водичка.

Супата с нахут се овкусява със сол и черен пипер. Магданозът, босилекът, чесънът и зехтинът се пасират и се добавят към супата с кълнове, като се разбърка добре.

Зеленчукова супа с кълнове - интересна и здравословна рецепта.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар