Начин на приготвяне
Почистете свинското бонфиле от ципите. Натрийте го добре с розмарин, 2 лъжици зехтин, соса табаско и черен пипер. Сипете малко червено вино в съда и хубаво оваляйте вътре месото.
Покрийте и приберете в хладилник да се маринова за няколко часа.
След това извадете да се отпусне на стайна температура. Нарежете на пържоли с дебелина около 3.5 см.
Наситнете лука и го задушете за 10-тина минути в загретия зехтин. Сипете виното и водата, в които сте разтворили нишестето. Натрошете вътре бульона и бъркайте 10-тина минути до кремообразност.
Свалете от огъня, добавете горчицата и посолете. Пасирайте соса.
Сипете в дълбок тиган 3-4 лъжици зехтин и загрейте на силен огън. Запечатайте пържолките до хубав златист цвят. Не ги препичайте, за да не останат сухи.
Залейте ги със соса и щом сместа заври, веднага свалете от огъня. Поръсете с наситнения див лук и сервирайте веднага.
Свинските бонфиленца в горчичен сос са много вкусни.