Празнично свинско по бразилски

Мари
Мари
Новак
07/01/2014
"Свинско по бразилски - ароматно и сочно, като за празник "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 662
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете цялото парче месо в тавата за печене. Отцедете сока на двата лимона върху свинското. Счукайте скилидките чесън и ги разпределете отгоре.

Поръсете с дафинов лист, червен пипер, горчица и чили. Месото добре се намазва с подправките. Полейте със зехтин и го покрийте с алуминиево фолио.

Пече се в загрята на 180 градуса фурна. 15-тина минути преди да е готов махнете фолиото и го запечете.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
тор
тор
28.01.2016 13:37
и как се разбира кога е готово
0
0