Лионска наденица на скара

25/05/2009
Лили
отЛилиНовак
"Перфектното мезе за бира - докато включиш скарата и .... готово!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 205
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се нацепва напряко и се изпича на намазнена с олио скара.

Картофите се сваряват, обелват и се намачкват с ръчен пасатор, като се добавя маслото, млякото, солта, ситно настърганата целина и пастата хрян.

С готовото пюре се гарнира наденицата.

Сервира се с бейби краставичките и бейби царевичките. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар