Ребра на скара

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921359
Ребра на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Еххх, че вкусотия ! На бас, че ние ще изпием повече бира с тях !"

Необходими продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • бира - 2 ч.ч.
  • бял пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л. + малко лют по желание
  • олио - 1 с.л.
  • мед - 3 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте ребрата в бирата за 2 часа. След това ги отцедете добре. Разбийте всички останали съставки и намажете добре ребрата.

След 30 минути ги метнете на загрята скара, която не трябва да е много силно. Печете ги бавно ребрата на скара, обръщайте ги и ги мажете с медената паста.

Поднесете тези печени свински ребра веднага със салата по избор.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Аз
Аз
суупер е рецептичката :), що бира ще изпият тези ребърцаа :):):)
23.03.2014 02:01