Зеленчуков гювеч

IlariaIlaria
Новак
578
281
33
775
10/03/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 056
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на кубчета и го оставете да престои, за да се отдели горчилката. Изплакнете и го отцедете. В голям пръстен гювеч нарежете всички зеленчуци, добавете подправките, залейте със зехтин.

Захлупете съда и изпечете в умерено загрята фурна до частичното омекване на зеленчуците.

Сервирайте гювеча от тиквички с варен ориз или пухкаво картофено пюре.

Зеленчуков гювеч - любим на малки и големи.

Традиционен български гювеч с капак 5л-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
18.47 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар