Зеленчуков гювеч

БорисБорисНовак
10/11/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 922
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на кубчета и го оставете да престои, за да се отдели горчилката. Изплакнете и го отцедете. В голям пръстен гювеч нарежете всички зеленчуци, добавете подправките, залейте със зехтин.

Захлупете съда и изпечете в умерено загрята фурна до частичното омекване на зеленчуците. Сервирайте с варен ориз или картофено пюре.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар