Начин на приготвяне
Отделете една чаша от млякото. В нея размийте царевичното нишесте и оризовото брашно. Разбъркайте до еднородна смес.
Останалото мляко загрейте заедно със захарта. На тънка струйка прибавете нишестето и брашното. Бъркайте без прекъсване докато се сгъсти кремът. Охладете леко и прибавете маслото, след което разбийте с миксер.
Намазнете дъното на малка тава. Поръсете с пудрата захар и сложете тавичката на котлона, за да се карамелизира.
Охладете готовия карамел. Изсипете отгоре крема и загладете добре. Върнете тавата на котлона и оставете на бавен огън за 3-4 минути - трябва да се образуват балончета.
Махнете от котлона и охладете пудинга. След това сложете в хладилника за поне 2 часа. Готовия десерт поръсете с канела.
Традиционният десерт Казан Диби е много вкусен.