ezine.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Толстолоб на тиган с хрупкава коричка

Толстолоб на тиган с хрупкава коричка

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k323k
07/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям тиган сгорещете мазнината.

Посолете толстолоба и поръсете котлетите с черен пипер.

След това оваляйте в смес от галетата, брашното и чесъна на прах.

Изпържете рибата до златисто и от двете страни. Поднесете с резени лимон.

Толстолобът на тиган с хрупкава коричка е готов.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: