Шишчета от свински врат

Шишчета от свински врат
Снимка: Марияна Петрова Иванова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Ако все още нямате любим вариант за шишчета, тези тук ще ви вземат ума"

Необходими продукти

  • свински врат - 300 г
  • чери домати - 20 бр.
  • лук - 1 бр.
  • хималайска сол
  • черен пипер
  • зехтин
  • дървени шишчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и нарежете на малки хапки. Обелете лука и нарежете на средни парчета.

Измийте доматчетата. На дървено шишче сложете парче месо, домат, месо, лук, месо, до запълване на шишчето със свинско.

Вземете второ и повторете процедурата и така до изчерпване на количествата. Поставете в голяма чиния.

Поръсете с хималайската сол и черния пипер. Полейте със зехтина и оваляйте от всички страни шишчетата. Загрейте скарата.

Изпечете шишчетата от свински врат от всички страни до готовност.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: