Начин на приготвяне
Разбийте яйцата в купа с тел. Добавете олиото, киселото мляко, царевичното брашно и бакпулвера. Разбъркайте до еднородна смес.
Вземете една кора и я разстелете на кухненския плот. С помощта на силиконова четка, я намажете цялата. Поставете втора кора върху нея. Отново намажете, поръсете с малко сирене и завийте на руло. Готовото руло оформете на охлювче. Поставете готовата баничка в тавичка, предварително застлана с хартия за печене.
Постъпете по същия начин и с останалите продукти. Печете сладките банички в предварително загрята фурна на 200 градуса до приятен златист загар. Извадете тавата от фурната и оставете леко да се охлади. Сервирайте вашите банички с пудра захар.
Сладки млечни банички - винаги добра идея!