Телешки медальони с вино

Василия
Василия
Новак
22/12/2019
"Знаете ли коя е най-подходящата гарнитура за тези телешки медальони с вино или са си съвършени и така?"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 235
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на телешки медальони, леко ги начукваме. Сгорещяваме маслото и изпържваме арпаджика до златисто.

Когато лукчетата омекнат ги изваждаме и в същата мазнина изпържваме телешките медальони до готовност.

Заливаме ги с бяло вино, подправяме със сол и черен пипер и задушаваме на тих огън около 10 минути.

Добавяме запържените лукчета и шунката, нарязана на кубчета и задушаваме до омекване на месото.

Много фини и уханни телешки медальони с вино!

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар