Телешки медальони с вино

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
60
14
22/12/2019
"Знаете ли коя е най-подходящата гарнитура за тези телешки медальони с вино или са си съвършени и така?"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 395
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на телешки медальони, леко ги начукваме. Сгорещяваме маслото и изпържваме арпаджика до златисто.

Когато лукчетата омекнат ги изваждаме и в същата мазнина изпържваме телешките медальони до готовност.

Заливаме ги с бяло вино, подправяме със сол и черен пипер и задушаваме на тих огън около 10 минути.

Добавяме запържените лукчета и шунката, нарязана на кубчета и задушаваме до омекване на месото.

Много фини и уханни телешки медальони с вино!

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар