Руло от пресен хляб

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
207
501
196
37
5
09/08/2020
"Интересно и вкусно руло от пресен хляб "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо185
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

Взимаме шест филии пресен хляб и внимателно отстраняваме коричките.

Подреждаме филийките две по две една до друга върху навлажнена хавлиена кърпа и леко ги разточваме с точилка.

Намазваме си крема сирене и лютеница.

След това разпределяме равномерно нарязаните на кубчета кашкавал, шунка и кисели краставички.

С помощта на кърпата навиваме на руло внимателно хляба с плънката.

Слагаме разкошното солено руло в намазнена правоъгълна тавичка и заливаме с предварително разбитите яйца, смесени с настъргания кашкавал, сирене, чубрица и сол.

Печем рулото от пресен хляб в предварително загрята фурна на 250 градуса за 8-10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар