Свински ребра мариновани на фурна

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
657
2k
5k
358
3
27/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо92
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • соев сос - 50 мл
  • горчица - 150 г
  • мед - 1 с.л.
  • скилидки чесън - 1.2 бр.
  • бира - 1 бутилка, светла
  • свински ребра - 1 кг
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме всички съставки за марината в дълбока купа. Като добавяме и ребрата в нея.

Прибираме в хладилника за около 2 до 6 часа, а най-добре за едно денонощие.

След като се мариноват добре, вадим. Поставяме в тавичка маринованите свински ребърца, която предварително сме омаслили.

Поставяме във фурната и запичаме на вентилатор на 220 градуса.

Когато почервенеят ребрата от едната страна, обръщаме от другата. Изчакваме отново да почервенеят и вадим.

Поднасяме ребърцата на фурна с гарнитура по желание.

Свински ребра мариновани на фурна - класика в жанра!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар