Хек с ароматни подправки на скара

20/05/2020
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата хек се почиства и изкисва.

Подправките за риба се смесват с универсалната подправка.

Рибата се посолява със сол и се поръсва с подправките и се поставя в прореза на рибата от тях.

Чесън също се слага в прореза. Остава се да престои около половин час.

Скарата се загрява и рибата се пече до готовност.

Печеният хек сервираме със салата от домати и краставици.

Хек с ароматни подправки на скара - голяма вкусотия!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар