Хек с ароматни подправки на скара

Хек с ароматни подправки на скара
Снимка: Тодоринка Бернардова
20/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Сготви30 мин.
Общо70 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата хек се почиства и изкисва.

Подправките за риба се смесват с универсалната подправка.

Рибата се посолява със сол и се поръсва с подправките и се поставя в прореза на рибата от тях.

Чесън също се слага в прореза. Остава се да престои около половин час.

Скарата се загрява и рибата се пече до готовност.

Печеният хек сервираме със салата от домати и краставици.

Хек с ароматни подправки на скара - голяма вкусотия!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: