Пълнени картофи с кайма и кашкавал

11/05/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се измиват и обелват. Режат се на половинки лодки. Лукът и каймата се изпържват.

Добавя се домат и като поомекне, се добавят подправките.

Пълнят се картофите с сместа и се подреждат в йенска тава с капак.

Налива се виното и малко вода, нарязва се маслото и се слага между всички пълнени картофи.

Захлупва се с капака и се пече до готовност на пълнените картофи с кайма.

Изваждат се и се поръсват с настърган кашкавал и се допича до порозовяване на кашкавала.

Пълнени картофи с кайма и кашкавал - винаги вкусна идея!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар