Пържен дроб по турски

07/05/2020
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо156
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този пържен дроб по турски робът се нарязва на филийки с дебелина 1.5см. и се почиства от ципите.

След това се изкисва за 1 час в студена вода.

Като се извади от водата, се подсушава с кухненска хартия.

Парчетата се овалват в брашно и се изпържват в горещо олио за по 2 мин. от всяка страна.

Много е важно да не се привържа черният дроб на тиган.

Вадят се върху домакинска хартия и пърженият телешки дроб се поръсват със сол и черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар