Хайвер с бяло вино

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
11/09/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 382
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме хайвера в съд, намазан с масло.

Отгоре поставяме нарязаните домати, поръсваме с лимонова кора, сол, черен пипер, нарязания магданоз, заливаме с вино и разтопено масло.

Посипваме с галета и печем във фурна 10 минути. Накрая запичаме с малко настърган кашкавал за кратко.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар