Шаран по провансалски

Лилия
Лилия
Новак
06/12/2011
"Опитайте нашето предложение за шаран по провансалнски и ще разберете защо Френската кухня има толкова почитатели по цял свят "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 096
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме виното, маслото, брашното, олиото, ситно нарязаните гъби, чушката, лука, чесъна, магданоза, черния пипер и сол на вкус.

Прибавяме порциите шаран и варим на тих огън до омекване. Сокът не трябва да бъде рядък. При положение, че е останал рядък, ще трябва да го варим още малко, докато се поизпари.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар