Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Дивеч»Пържена яребица

Пържена яребица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
6322k32
Пържена яребица2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • яребици - бройки по желание
  • брашно - 20 гр. за всяка яребица
  • галета - 20 гр.
  • масло - 20 гр.
  • яйца - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените и отлежали в марината яребици, се поръсват със сол и черен пипер.

Нарязват се на две и се панират с брашно, яйце, галета и пак яйце.

Пържат се на умерен огън.

Поднасят се топли с отделно сервирани салати.

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: