Лека пилешка супа

27/08/2013
Агапия
отАгапияНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене100 мин.
  • Общо115 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 131
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете 3 бр. моркови, лука(праза), целината, пащърнака, домата, пилешкия бульон и подправките в дълбока тенжера. Добавете пилешките гърди и кипнете на умерен огън.

С помощта на лъжица отпенете повърхността на супата и варете на тих огън около 70-90 минути.

Свалете готовата супа от котлона. Извадете сварените пилешки гърди, прецедете бульона и го сипете в друга тенджера. Кипнете пилешкия бульон, добавете останалите 2 бр. моркови, ситно настъргани и нарязаното на ивици сварено пилешко месо. Варете още 4-5 минути и свалете от котлона.

Поднесете супата топла и поръсена със ситно нарязан пресен магданоз или копър по желание.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Stanislav
Stanislav
17.11.2013 12:37
Супата според рецептата трябва да има само моркови и булъон и месото,на снимката не е така,следвайте технологията като пишете рецепти.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв