Начин на приготвяне
Телешкото месо се залива с 2 литра студена вода и се кипва, като се отстранява пяната. Котлонът се намалява до минимум и месото се вари 1 час. Пилешките бутчета се попарват с вряла вода и се варят 45 минути на среден огън.
Добавя се филето и сместа се вари още 15 минути. Филето и бутчетата се изваждат. Лукът, морковите и коренът от магданоз се режат на ситно и се запържват в маслото 3 минути. Дробчетата се режат на малки парчета и се добавят към пържените зеленчуци и сместа се пържи още 2 минути.
Дробчетата и зеленчуците се добавят в бульона от варенето на пилето, добавя се сол и всичко се вари 30 минути. Пилешкият и телешкият бульон се смесват в голяма тенджера. Целият бульон се прецежда и се добавят белтъците. Сместа се вари на среден огън 5 минути и се прецежда през няколко слоя марля.
Бутчетата се обезкостяват, телешкото се реже на ситно, пилешките гърди се режат на ленти. Супата се сервира, като във всяка чиния се слага от месото и се залива с бульона. Поръсва се с нарязан на ситно магданоз.