Свинска кавърма с праз

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
6673k2k1k3
Свинска кавърма с праз
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
11/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Добрата стара кавърма с праз винаги ще ни бъде любима"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки, слага се в дълбок тиган и се запържва в тиган със загрято олио.

Когато месото се позапържи, се прибавя почистеният и нарязан на колелца праз лук.

Кавърмата с праз се овкусява със сол, червен пипер и чубрица.

Разбърква се периодично, добавя се доматено пюре разтворено в малко вода и се оставя да се готви, докато свинската кавърма остане на мазнина.

Готовата кавърма се поръсва със прясно смлян черен пипер и се поръсва с пресен магданоз по желание.

Свинска кавърма с праз с любимо питие. Наздраве!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: