Шоколадов кекс с течен шоколад

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
359
1k
1k
216
2
08/03/2020
"Я да видим сега кой обича шоколадов кекс с шоколад и ... още шоколад"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 675
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта за няколко минутки, докато захарта се разтвори и сместа утрои своя обем и получи консистенция на пухкав крем.

Сипете течните съставки - олиото и прясното мляко, след което добавете какаото, бакпулвер, ванилията и брашното.

Разбъркайте, докато се получи хомогенна смес, която изсипете във форма за печене на кекс и изпечете на предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 - 35 минути.

В първите 20-25 минути не отваряйте фурната и в никакъв случай на изпичайте на вентилация, защото шоколадовия кекс няма да се изпече.

Шоколадовият кекс с течен шоколад е готов.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар