Шоколадов кекс с течен шоколад

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
178
2
08/03/2020
"Я да видим сега кой обича шоколадов кекс с шоколад и ... още шоколад "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 802
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта за няколко минутки, докато захарта се разтвори и сместа утрои своя обем и получи консистенция на пухкав крем.

Сипете течните съставки - олиото и прясното мляко, след което добавете какаото, бакпулвер, ванилията и брашното.

Разбъркайте, докато се получи хомогенна смес, която изсипете във форма за печене на кекс и изпечете на предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 - 35 минути.

В първите 20-25 минути не отваряйте фурната и в никакъв случай на изпичайте на вентилация, защото шоколадовия кекс няма да се изпече.

Шоколадовият кекс с течен шоколад е готов.

Продълговата тефлонова форма за кекс - 30 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Продълговата тефлонова форма за кекс - 30 см
4.99 лв.
Виж ››

Кекс, хляб или друго - тази практична форма за кекс е префектна за приготвянето на всякакви печива, а вие ще останете очаровани от нейното качество

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар