Моят чобански омлет

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
196
2
23/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо382
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти за чобанския омлет (без чушката и сиренето) в чопър и смелете, докато получите сравнително гладка смес.

Намажете с масло тигана, в който ще се пържи и изсипете плънката за омлета.

Оставете за 2-3 минутки, след което прибавете наситнената чушка (на малки кубчета) и натрошеното сирене.

Изчакайте да се изпържи леко от едната страна, сгънете на приготвения омлет на 2, изчакайте още няколко минутки.

Вкусният чобански омлет е готов!

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар