Моят чобански омлет

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
340
47
76
3
23/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо247
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти за чобанския омлет (без чушката и сиренето) в чопър и смелете, докато получите сравнително гладка смес.

Намажете с масло тигана, в който ще се пържи и изсипете плънката за омлета.

Оставете за 2-3 минутки, след което прибавете наситнената чушка (на малки кубчета) и натрошеното сирене.

Изчакайте да се изпържи леко от едната страна, сгънете на приготвения омлет на 2, изчакайте още няколко минутки.

Вкусният чобански омлет е готов!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар