Рибен пудинг

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
58
14
05/08/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо657
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме рибните филенца в половината олио до готовност. Сваляме ги от котлона и ги накъсваме на парченца.

Доматите обелваме и нарязваме на кубчета. Задушаваме ге в остатъка от олиото до изпаряване на излишната течност. Сваляме от котлона и овкусяваме със сол и черен пипер.

Смесваме рибата и доматите. Добавяме предварително разбитите яйца и галетата. Така получената смес се изсипва във форма за пудинг и се пече 1 час на водна бaня в загрята на 170 градуса фурна.

Готовия пудинг се залива с маслото още докато е топъл. Поднася се с гарнитура от задушени картофи или сезонна салата.

Електрически пасатор с 2 скорости - ръчен - AVEC - 200 W
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Електрически пасатор с 2 скорости - ръчен - AVEC - 200 W
32.50 лв.
Виж ››

С елегантен дизайн и голяма мощност - пасатор, с чиято помощ приготвянето на пюрета и крем супи ще се превърне в приятно занимание :)

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар