Рибен пудинг

Светлина ВълчеваСветлина ВълчеваНовак
05/08/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо599
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме рибните филенца в половината олио до готовност. Сваляме ги от котлона и ги накъсваме на парченца.

Доматите обелваме и нарязваме на кубчета. Задушаваме ге в остатъка от олиото до изпаряване на излишната течност. Сваляме от котлона и овкусяваме със сол и черен пипер.

Смесваме рибата и доматите. Добавяме предварително разбитите яйца и галетата. Така получената смес се изсипва във форма за пудинг и се пече 1 час на водна бaня в загрята на 170 градуса фурна.

Готовия пудинг се залива с маслото още докато е топъл. Поднася се с гарнитура от задушени картофи или сезонна салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар