Пудинг с изварa

Fat BertaFat Berta
Джедай
355700502k
Пудинг с изварa1 / 2
28/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.

Необходими Продукти

  • извара - 250 г
  • сметана - 3 с.л. гъста
  • масло - 30 г
  • яйца - 3 броя
  • сол - 1 щипка
  • царевично нишесте - 1 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете изварата за 3 часа в тензух, завържете добре и притиснете между 2 дъски с тежест отгоре.

Претрийте през цедка отцедената извара с 20 г масло, сол и сметана. Разбъркайте с 3-те жълтъка, след което с пресятото брашно и разбитите на твърд сняг белтъци.

С останалото масло намазнете форма, посипете я с малко олио и поръсете дъното и стените с галета. Сипете сместа и сложете да се пече в умерена фурна за 20—30 минути.

Поднесете пудинга с извара със сметана в купичка.

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: