Шишчета от гъби и риба

МарианаМарианаНовак
28/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо587
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно почистваме рибата от кости, люспи и кожа. Нарязваме я на подходящи парчета и я мариноваме в смес от зехтин, сухите подправки и 2-3 с.л. лимонов сок.

Избираме по-дребни гъбки. Отстраняваме пънчетата им пожелание и цели ги мариноваме в соев сос за около 2-3 часа.

Нанизваме шишчета като редуваме продуктите. Готовите шишчета се пекат на умерено загрята скара, за 10-15 минути, като непрекъснато ги обръщаме за да не загорят.

Можем да ги поднесем с лимон и копър или с подлучено с чесън кисело мляко.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар