Миш маш с печени чушки

Кристина БоневаКристина Бонева
Ентусиаст
78
312
121
11
1
Миш маш с печени чушки
Снимка: Кристина Бонева
21/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви20 мин.
Общо30 мин.
Порции3

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • лук - 1 глава
  • печени чушки - 3 бр.
  • домат - 1 бр. (малък)
  • сирене - 150 г
  • олио
  • сол - по желание
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в мазнина.

След 5 минути се добавят нарязаните чушки и зеленчуците се задушават на слаб огън до полуготовност на лука (около 15 мин), след което се слага настърганият домат.

Запържва се още 5 минути и в тигана едно по едно се добавят яйцата.

Разбърква се добре за около минута-две и се натрошава сиренето, след което котлонът веднага се изключва и тиганът с миш-маша се отстранява от него.

При сервиране се поръсва с магданоз.

По желание може да добавите сол в миш-маша с печени чушки.

Аз не добавям, тъй като сиренето ми е достатъчно солено.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: