Суха марината за дивеч

23/10/2019
"Тайната на вкусните ястие с дивечово месо е в тяхното мариноване, учете се от майсторите "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът и листата керевиз се нарязват на много ситно. Останалите подправки за дивеч се стриват в хаван.

Смесват се с нарязаните подправки. Прибавя се и лимонова кора. Сместа се разбърква леко. Месото се начуква предварително и се намазва с приготвената суха марината за дивеч.

Престоява 24 часа на студено. Задължително се маринова с течна марината.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар