Ezine.bg»Рецепти»Салати»Салата от дивеч и зеленчуци

Салата от дивеч и зеленчуци

Марина НордМарина Норд
Новак
1k48627
Салата от дивеч и зеленчуци1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5

Необходими продукти

  • фазан - 200 г или яребица
  • месо от глиган - 200 г (сварено месо)
  • картофи - 5 бр. (сварени)
  • моркови - 2 бр. (сварени)
  • кисели краставички - 3 бр.
  • карфиол - 300 г (сварен)
  • домати - 2 бр.
  • зелен фасул - 100 г (сварен)
  • боб - 100 г (сварен) или грах
  • аспержи - 100 г (сварени)
  • олио - 20 мл
  • оцет - 15 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки резени, картофите и морковите – на кръгчета, карфиолът се разделя на малки съцветия, киселите краставички, доматите и фасулът се режат на ситно.

Аспержите се режат на едро.

Всичко се смесва и се полива със смес от олио и оцет.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: