Лазаня с кайма

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Лазаня с кайма1 / 2
25/03/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви45 мин.
Общо65 мин.
Порции6-7
"Представяме ви една класическа италианска рецепта с български прочит - става даже още по-вкусна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме лука до златисто, прибавяме ситно нарязания чесън и веднага след него каймата. Бъркаме непрекъснато, докато каймата се запържи и стане на малки гранулки. След това добавяме доматеното пюре и разбъркваме хубаво. Добавяме подправките и ситно нарязания магданоз.

В правоъгълна тавичка нареждаме 1/3 от корите за лазаня, които са предварително подготвени, отгоре слагаме 1/2 от плънката, ред кори, плънка и пак кори.

Отгоре настъргваме кашкавала и печем 30 минути при 180 градуса.

Рейтинг

5 21
4 9
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка: