Печено агне с бира

06/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене180 мин.
Общо195 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо75
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме зехтина с подправките и ги разбъркваме много добре.

С готовата смес намазваме месото от всички страни.

Сипваме бирата и бульона около месото и с алуминиево фолио завиваме тавата.

Слагаме агнешкото да се пече в загрята фурна на 160 градуса.

Продължителността на печене е около 3 часа.

Отстраняваме фолиото и допичаме до желаната коричка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар