Печено агне с бира

06/09/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815922277
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене180 мин.
  • Общо195 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме зехтина с подправките и ги разбъркваме много добре.

С готовата смес намазваме месото от всички страни.

Сипваме бирата и бульона около месото и с алуминиево фолио завиваме тавата.

Слагаме агнешкото да се пече в загрята фурна на 160 градуса.

Продължителността на печене е около 3 часа.

Отстраняваме фолиото и допичаме до желаната коричка.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар