Начин на приготвяне
Измиваме много добре дреболиите и ги слагаме да се сварят. След това ги отцеждаме и ги нарязваме на дребни кубчета. Сгорещяваме олио и в него запържваме ситно нарязания лук.
Слагаме червен пипер и заливаме с около 150 мл. вода. Прибавяме ориза, доматите нарязани на ситно, дреболиите, джоджена, магданоза, черен пипер и сол. Оставяме да се задуши за 15 мин.
Агнешките була нарязваме на три, във всяко парче було поставяме от дроб сармата и увиваме като сарми.
Нареждаме пълнените була в тавичка, плътно едно до друго. Слагаме малко вода и мазнина и печен докато стане напълно готово.
Разбиваме яйцата и млякото, посоляваме и заливаме пълнените була. Печем до зачервяване.