Кавърма с праз в гювеч

23/08/2019
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене100 мин.
  • Общо115 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на дребни парчета и запържваме в мазнина.

След това го изваждаме и в същата мазнина запържваме нарязаните на дребно праз лук, чушки, моркови и домати.

След като станат почти готови към тях се изсипва обратно месото и поръсваме с черния пипер, червения пипер и солта.

Слагаме всичко в гювеча, доливаме около 150 мл. вода, отгоре слагаме лютите чушлета и слагаме капака.

Печем кавърмата в предварително загрята фурна на 250 градуса за 1 час.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар