Крем супа от черен дроб

29/07/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистения и измит свински дроб се реже на парчета и се задушава в половината масло заедно със ситно нарязания лук, моркова и целината.

Залива се с вода и се вари около 30 минути на слаб огън. След това всичко се отцежда и се смила в месомелачка и претрива през сито. Полученото пюре се разрежда с бульона.

Брашното се запържва в останалото масло, добавя се прясно мляко и сместа се изсипва при пасирания дроб.

Кремсупата се слага да кипне и се посолява. Приготвя се и застройка от жълтъците и сметаната.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар