Крем супа от черен дроб

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
29/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистения и измит свински дроб се реже на парчета и се задушава в половината масло заедно със ситно нарязания лук, моркова и целината.

Залива се с вода и се вари около 30 минути на слаб огън. След това всичко се отцежда и се смила в месомелачка и претрива през сито. Полученото пюре се разрежда с бульона.

Брашното се запържва в останалото масло, добавя се прясно мляко и сместа се изсипва при пасирания дроб.

Кремсупата се слага да кипне и се посолява. Приготвя се и застройка от жълтъците и сметаната.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар