Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Говеждо по мюнхенски

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k660
24/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 800 г
  • корени за супа - 1 връзка
  • лук - 3 - 4 глави
  • олио - 2 с.л.
  • хрян - 1 ч.л.
  • масло - 25 г
  • зехтин - 25 мл
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното говеждо месо се нарязва на филийки и се задушава в маслото и зехтина.

Главите лук се обелват, разполовяват се и се запържват в олиото. Малко преди да омекне месото, се прибавят изчистените и нарязани корени за супа и запържения лук.

Месо се разпределя в чинии.

Сервира се с настъргания хрян.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: