Агнешки пържоли

11/08/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките пържоли се подправят със сол и микса от подправки за месо и се изпичат в намазнен с олио грил тиган.

Беконът за соса се нарязват на кубчета и се запържват в загрятото олио. След това се добавят нарязаните гъби, домат, чушка, кисело краставички и лук. Поръсва се с вегетата и се задушава за кратко.

Добавят се запечените пържоли, поръсва се с нарязания магданоз и се сипва виното. Задушава се под капак около 10 минути. Овкусява се с черен пипер и сол.

Сервира се върху канапе от зелена салата, като отгоре се настъргва кашкавал. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар