Рулца от кайма с тиквичка

13/08/2019
"Когато поводът е специален, а вие имате под ръка кайма - ние ви предлагаме една лесна за изпълнение рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо63
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката, изчистена от семките, нарежете на 4-5 парчета, посолете ги, поръсете ги с нарязания на ситно копър и ги оставете да престоят за известно време.

Добавете към каймата накълцания магданоз, отцедения хляб, едно яйце, чубрицата, сол и черен пипер, омесете я, разпределете я на 4-5 части и ги оформете на шницели.

Сложете във всеки шницел по едно парче тиквичка, завийте на солено руло и наредете рулцата в намазана с олио тава, след което ги сложете да се пекат в умерена фурна.

Пригответе сос от настърганите лук, целина и морков, препеченото брашно, виното и накълцаните обелени домати и залейте запечените рулца от майка с тиквичка.

Разбийте останалите яйца с киселото мляко и 15 мин. преди да извадите рулцата от фурната, залейте всяко поотделно с тях и ги допечете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар