Люти свински пържоли

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
697
1k
201
15/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
"Лютите пържоли не са за всекиго, те са само за онези смели почитатели на бирата, които знаят как да се наслаждават на живота"

Необходими Продукти

  • пържоли - 4 бр. от свинско бонфиле
  • люти чушки - 6 бр.
  • чесън - 8 скилидки
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л. сушен
  • царевично олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лютите чушки и чесънът се пасират с подправките.

Със сместа се намазват свинските пържоли и се оставят да поемат ароматите около 1 час.

Олиото се загрява в тиган и пържолите, без да се чистят от подправките, се пържат по около 3 минути от всяка страна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: